Persbericht: Natuurlijke Rose of the Empress gezichtsolie

Natuurlijke biologische gezichtsverzorging
Rose of the Empress gezichtsolie

Ædith Empress Hagenaar – spiritueel ondernemer- deelt haar geheim voor een stralende huid

Ædith Empress is een vrouw met veel talenten. Zij startte als ondernemer twintig jaar geleden als Edith Hagenaar, die met haar boek en website WAHM, duizenden moeders inspireerde om vanuit huis te werken. Dat deed zij zelf ook. En met succes. Ædith Empress, zoals zij nu internationaal bekend staat, heeft inmiddels succesvolle uitgeverijen in Engeland, Duitsland en Nederland met grote auteurs als Deepak Chopra, Byron Katie en Doreen Virtue. Ædith is zelf door vele transformaties gegaan. Zowel fysiek, mentaal als geestelijk. Daarbij staat een gezonde leefstijl en spirituele ontwikkeling centraal. Natuurlijk hoort daar ook natuurlijke gezichtsverzorging bij. Daarom lanceert zij nu haar eigen gezichtsolie: Rose of the Empress.

Puur natuur en magisch: de gezichtsolie Rose of the Empress

Natuurlijke gezichtsolie

‘Smeer niets op je huid, wat je niet kunt eten!’. We worden ons er steeds meer van bewust dat een gezonde leefstijl, niet stopt bij gezonde voeding en voldoende bewegen. Alles wat je op je huid smeert, komt ook je lichaam binnen. Daarom gebruikt Ædith alleen nog natuurlijke huidverzorging. Haar gezichtsolie Rose of the Empress bestaat uit drie natuurlijke oliën: de 100% biologisch koudgeperste olie van cactusvijg, wilde roos en roos. En verder niets! Het helpt onmiddellijk de fijne lijntjes verzachten. En na een paar weken is je huid zachter, gladder en strakker. Lees hier alles over de werkzame stoffen. Rozenolie is de koningin onder de oliën. In het oude Egypte gebruikte Cleopatra het al om haar schoonheid te behouden. En men zegt dat de geur van rozenolie een afrodisiacum is. Cleopatra zou haar gehele zeilschip ermee hebben geïmpregneerd om haar geliefde te schaken. En met succes!

Ædith Empress:

“Het is mijn missie om mensen te inspireren en in staat te stellen om hun Zielsmissie te leven. Dat doe ik door middel van boeken, cursussen en andere producten, die bevrijden en onze vibratie verhogen. De energie van de roos heeft de hoogste trilling op aarde. Deze kan ons helpen om meer liefde, vrede en vervulling te ervaren.”

Ædith en haar uitgeverij Palaysia

Ædith studeerde ooit af aan Nyenrode. Een goede basis om een zakenvrouw te worden. Toen zij kinderen kreeg besloot zij vanuit huis te gaan werken. Zij hield haar hele leven al van boeken, dus haar uitgeverij Palaysia was een logische stap. Palaysia staat voor paleis, voor de aspiratie om van je leven je eigen paleis te maken. Zij wist voor de Nederlandse, Engelse en Duitse markt grote internationale, spirituele auteurs aan zich te binden. Nu inspireert zij zelf ook anderen op het spirituele pad. Door middel van haar eigen boeken, workshops en online cursussen.

Haar Palaysia is gegroeid en zij heeft zichzelf ontwikkeld tot de Empress van haar imperium. Haar huid glanst en straalt van jeugdigheid. En zij heeft de energie van een jonge vrouw, terwijl zij al ruim boven de vijftig is. De lancering van haar gezichtsolie Rose of the Empress was een lang gekoesterde droom die uitkomt!

———————————————————————————————-

EINDE PERSBERICHT  

Noot voor de redactie:
Ædith is beschikbaar voor interviews. Neem contact op via email pers@palaysia.com of bel Ædith 06 10 69 36 19

Vraag je eigen review flesje aan! Wij staan ook open voor samenwerkingen in de vorm van een winactie of giveaway.

In deze persmap vind je HR beelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.