Westwood’s Advertising

Doelgroep vrouwen bereiken

online adverteren Online adverteren voor vrouwen? Wil jij een kwalitatief goede doelgroep vrouwen bereiken? Online adverteren kan via Westwood’s Advertising. Wij exploiteren de advertentiemogelijkheden voor online media van zowel Westwood’s Media als andere aangesloten online uitgevers gericht op vrouwen. Onze uitgevers kenmerken zich door kwaliteit op inhoud en een lezersdoelgroep waarmee een duurzame relatie bestaat. Naast de gehele doelgroep vrouwen, kunnen wij onderscheid maken in gerichte campagnes voor moeders, vrouwen 45+, vrouwelijke ondernemers en vrouw & gezondheid.

Online adverteren, blogs & vindbaarheid

Wij verzorgen voor onze adverteerders met name de plaatsing van advertorials, nieuwsbriefvermeldingen en social media exposure. Wij kunnen de advertorials of blogs ook voor je schrijven. Daarbij houden wij rekening met een goede vindbaarheid in de zoekmachines voor onze klanten. Door de goede pagerank van onze sites, levert dat een mooi resultaat in zowel vindbaarheid als doelgroepbereik.

Wil je de tariefkaart opvragen? Stuur dan een e-mail naar vivienne@westwoods.nl of bel 06 51949755.

Bereik ruim 500.000 vrouwen per maand


Online adverteren? Met Westwood’s Advertising bereik je maandelijks heel specifiek een inhoudelijk geïnteresseerde doelgroep vrouwen. Een gedegen basis voor het versterken van jouw vindbaarheid, merkbekendheid en het stimuleren van de verkoop. Onze online media titels vind je hieronder.

MOEDERS
www.mamas.nl
www.babyenkind.nl
www.hetmoederfront.com
www.huisvlijt.com
www.mamashopt.nl
VROUWEN
www.vrouwenpower.nl
www.rubriek.nl
www.damespraatjes.nl
VROUW & WERK
www.haareigenzaak.nl
www.9tot3.nl
VROUW, AUTO & VRIJE TIJD
www.haarauto.nl
GOEDE DOELEN
www.mamaboom.nl
DUURZAAM & FAIRTRADE
www.fairgreengoods.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.