Westwood’s Advertising

Doelgroep vrouwen bereiken

online adverteren Online adverteren voor vrouwen? Wil jij een kwalitatief goede doelgroep vrouwen bereiken? Online adverteren kan via Westwood’s Advertising. Wij exploiteren de advertentiemogelijkheden voor online media van Westwood’s Media: online uitgever gericht op vrouwen sinds 2001.

Onze blogs en online magazines kenmerken zich door kwaliteit op inhoud en een lezersdoelgroep waarmee een duurzame relatie bestaat. Naast de gehele doelgroep vrouwen, kunnen wij onderscheid maken in gerichte campagnes voor moeders, vrouw & werk, vrouw & auto, vrouwen & uitjes, vrouwelijke ondernemers en duurzame & fairtrade producten.

Online adverteren, blogs & vindbaarheid

Wij verzorgen voor onze adverteerders met name de plaatsing van SEO teksten/ advertorials, nieuwsbriefvermeldingen en social media exposure. Wij kunnen de advertorials of SEO blogs ook voor je schrijven. Daarbij houden wij rekening met een goede vindbaarheid in de zoekmachines voor onze klanten. Door de goede pagerank van onze sites, levert dat een mooi resultaat in zowel vindbaarheid als doelgroepbereik.

Wil je meer informatie over prijzen ontvangen? Stuur dan een e-mail naar vivienne@westwoods.nl of bel 06 51949755. Of kijk naar ons online overzicht van mogelijkheden voor online adverteren en bestel gelijk jouw advertentie in onze webshop!

Bereik ruim 100.000 vrouwen per maand


Online adverteren? Met Westwood’s Advertising bereik je maandelijks heel specifiek een inhoudelijk geïnteresseerde doelgroep vrouwen. Een gedegen basis voor het versterken van jouw vindbaarheid, merkbekendheid en het stimuleren van de verkoop. Onze online media titels vind je hieronder.

MOEDERS
www.mamas.nl
www.mamashopt.nl
VROUW, WERK & ONDERNEMEN
www.haareigenzaak.nl
www.9tot3.nl
VROUW, AUTO & VRIJE TIJD
www.haarauto.nl
GOEDE DOELEN & DROMEN VERWEZENLIJKEN
www.mamaboom.nl
DUURZAAM & FAIRTRADE
www.fairgreengoods.nl

Lees HIER meer over onze online magazines en blogs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.