Westwood’s Advertising

Doelgroep vrouwen bereiken

online adverteren

Online adverteren voor vrouwen? Wil jij een kwalitatief goede doelgroep vrouwen bereiken? Online adverteren kan via Westwood’s Advertising. Wij exploiteren de advertentiemogelijkheden voor online media van Westwood’s Media: online uitgever gericht op vrouwen sinds 2001.

Onze blogs en online magazines kenmerken zich door kwaliteit op inhoud en een lezersdoelgroep waarmee een duurzame relatie bestaat. Naast de gehele doelgroep vrouwen, kunnen wij onderscheid maken in gerichte campagnes voor moeders, vrouw & werk, vrouw & auto, vrouwen & uitjes, vrouwelijke ondernemers en duurzame & fairtrade producten.

Online adverteren, blogs & vindbaarheid

Wij verzorgen voor onze adverteerders met name de plaatsing van SEO teksten/ advertorials, nieuwsbriefvermeldingen en social media exposure. Wij kunnen de advertorials of SEO blogs ook voor je schrijven. Daarbij houden wij rekening met een goede vindbaarheid in de zoekmachines voor onze klanten. Door de goede pagerank van onze sites, levert dat een mooi resultaat in zowel vindbaarheid als doelgroepbereik.

Wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar vivienne@westwoods.nl of bel 06 51949755. Of kijk naar mijn online overzicht van mogelijkheden voor online adverteren en bestel gelijk jouw advertentie in mijn webshop!

Bereik ruim 100.000 vrouwen per maand


Online adverteren? Met Westwood’s Advertising bereik je maandelijks heel specifiek een inhoudelijk geïnteresseerde doelgroep vrouwen. Een gedegen basis voor het versterken van jouw SEO vindbaarheid, merkbekendheid en het stimuleren van de verkoop. Onze online media titels vind je hieronder.


MOEDERS
www.mamas.nl
www.mamashopt.nl
VROUW, WERK & ONDERNEMEN
www.haareigenzaak.nl
www.9tot3.nl
VROUW, AUTO, UITJES & VRIJE TIJD
www.haarauto.nl
GOEDE DOELEN & DROMEN VERWEZENLIJKEN
www.mamaboom.nl
DUURZAAM & FAIRTRADE
www.fairgreengoods.nl
BODY, MIND & SOUL VOOR DE 40+ VROUW
www.happyoni.nl

Lees HIER meer over onze online magazines en blogs.

De prijzen voor adverteren liggen tussen 200,- en 250,- euro ex btw voor publicaties van minimaal 5 jaar. Je werkt naast doelgroep bereik ook aan je SEO vindbaarheid, want wij optimaliseren graag jouw teksten voor Google.

Bestel hier in mijn webshop gelijk jouw advertentie. Dan neem ik snel contact met je op!

Hartelijke groeten,

Vivienne Westerhoud
06 51 94 97 55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.