Westwood’s Tekst & PR

Freelance tekstschrijver

Vivienne Westerhoud is biologe, bedrijfskundige, tekstschrijver en SEO content marketeer.

Al ruim 20 jaar werk ik naast mijn eigen online uitgeverij Westwood’s Media als freelance tekstschrijver en SEO content marketeer voor andere organisaties. Ik schrijf website teksten en houd daarbij rekening met de customer journey én zoekmachine optimalisatie (SEO). Ik schreef ook complete online cursussen, e-books, verkooppagina’s en e-mail funnels voor klanten in diverse branches.

Uurtarief 75,- euro ex btw of projectprijs in overleg

Mail vivienne@westwoods.nl

of bel mij: 06 51 94 97 55

Wat kan ik voor jou doen?

  • Content creatie website
  • Klantreis in jouw website
  • SEO content marketing plan
  • Eindredactie website teksten
  • Copywriting sales pagina’s
  • E-mail funnels schrijven
  • E-book
  • Blogs
  • Interviews
  • Ghostwriting

Door mijn technische achtergrond als bioloog en mijn opleiding in de wetenschapsjournalistiek, kan ik ingewikkelde materie goed in eenvoudige woorden opschrijven.

Naast kennis over diverse onderwerpen, kan ik mij goed inleven in de mensen die het verhaal willen vertellen. Ik ben warm, inlevend én doortastend.

Ik loop extra warm voor organisaties, die goed zijn voor mens en aarde. Of bedrijven die daarin de veranderslag willen maken. Dat komt tot uiting in een zachtere prijs voor projecten.

Over tekstschrijver ir. Vivienne Westerhoud

Ik studeerde af aan de Landbouw Universiteit Wageningen met twee afstudeervakken (1993). In de biologie richtte ik mij op ecologie (6 maanden stage in Indonesië) en gedragsleer met een onderzoek en scriptie (6 maanden). Daarnaast volgde ik de richting bedrijfskunde met een literatuurstudie en scriptie (3 maanden) over lerende organisaties. Ik hield interviews bij bedrijven naar aanleiding van het toen nieuwe boek van Peter Senge ‘De vijfde discipline’.

Na mijn studie volgde ik de leergang Copywriting én Wetenschapsjournalistiek aan de School voor Journalistiek in Utrecht (2001-2002).

Sindsdien doe ik niets anders dan schrijven. Elke dag.

Portfolio 2023/2024

Eindredactie website teksten flamingoparket.nl

Complete webtekst & blogs blueoceanrecruitment.nl

Complete online cursus tekst, eindredactie, verkoop pagina’s en e-mail funnels patriciadegroot.nl/cursus-intuitie/

E-book patriciadegroot.nl/roadmap/

Blogs www.ondernemersbelang.nl/nieuws/meer-naamsbekendheid-voor-jouw-bedrijf-4-x-tips/

Eigen sites www.haareigenzaak.nl/ (informatie & inspiratie voor vrouwelijke ondernemers)
www.wereldonderneemster.nl/ (eigen site, shop en leeromgeving voor cursus SEO schrijven)

Reviews over tekstschrijver Vivienne Westerhoud

“Wij werken graag samen met Vivienne/Westwood’s Tekst & PR omdat haar inhoudelijk sterke teksten ons werk alleen maar beter maken. Daarnaast is zij flexibel en snel, weet zij precies hoe wij werken en past zij er perfect bij.”


Maurits Lagerweij • popupstudio

“Vivienne is supergoed in het vinden van de juiste tone of voice en van daaruit schrijft ze boeiende en vloeiende teksten. En er spreekt altijd een soort van natuurlijk gemak uit dat fijn leest. Ook is Vivienne altijd heel creatief in het gevoelsmatig meedenken en ze bedenkt de juiste invalshoek op het goede moment. Ook niet onbelangrijk, ze levert snel en goed. Kortom, ik ben heel tevreden!”

Patricia de Groot
Life- & Businesscoach

Vivienne was een geweldige aanvulling van ons team tijdens het creëren van een nieuwe website voor Flamingo Parket te Barneveld.

Ik heb het samenwerken met Vivienne zowel als persoon en als schrijftalent als zeer prettig ervaren.

Precies de passende en pakkende teksten die we nodig hadden!

Miranda van Hal | FREESTIJLER

 

PR & Free publicity

oproep

Westwood’s PR voor free publicity. Speciaal voor vrouwelijke ondernemers, webshop eigenaren en merken die zich richten op de doelgroep vrouwen, moeders, ondernemers of gezinnen, verzorg ik free publicity. Ik (her)schrijf persberichten en verstuur deze naar relevante redacties van bladen en online media, gericht op vrouwen. Kijk hier voor voorbeelden van mijn persberichten en klanten in de pers.

Prijzen voor persberichten

Ik schrijf of herschrijf jouw persbericht voor 250,- euro exclusief 21% btw. Dat is inclusief publicatie op deze website.

Ik verstuur jouw persbericht voor 250,- euro exclusief 21% btw via mijn eigen perslijst naar alle relevante media in Nederland, gericht op vrouwen en moeders. Dat is inclusief een eigen map in mijn beeldbank, zodat redacties jouw HR beelden kunnen downloaden.

Het gehele pakket van schrijven, versturen, publiceren en de beeldbank inrichten, kost dus 500,- euro.

Wil jij een persbericht bestellen? Mail dan Vivienne!


Korting op PR voor leden van Haar eigen Zaak!

Vrouwelijke ondernemers kunnen lid worden van Haar eigen Zaak! voor 150,- euro per jaar en krijgen dan onder andere 50,- euro korting op het complete pakket voor PR & Free Publicity. Zij betalen dus 450,- euro ex 21% btw voor een persbericht, het versturen, publicatie op deze website en het inrichten van de beeldbank.

Ook webshop eigenaren en coaches, die al adverteren op mijn sites Mamas.nl of Mamashopt.nl krijgen dezelfde korting op PR. Wil je gebruik maken van deze korting? Stuur dan even een mail naar Vivienne.


Advertorials & blogs

Vivienne Westerhoud – eigenaar van Westwood’s – verzorgt voor haar opdrachtgevers pakkende SEO teksten voor advertorials en blogs, die aansluiten bij de lezers van de sites binnen ons netwerk. Enkele voorbeelden van teksten vind je hier en hier en hier. De teksten zijn uniek geschreven en behandelen een onderwerp dat past bij de interesse van de lezers. In de advertorial of blog verwerkt zij meerdere links waarvan één naar de website van de adverteerder.

Prijs: 200,- of 250,- euro exclusief 21% btw inclusief de publicatie op één van mijn eigen online magazines. Check hier al mijn online media initiatieven. Ik verzorg diverse vormen van online adverteren voor mijn klanten.

Wat anderen over mij zeggen (PR)

‘Vivienne is een zeer levendig en inspirerend persoon om mee te werken. Mede door haar uitstraling en enthousiasme geeft zij de juiste betekenis aan je PR en Publiciteit.’
Patricia de Groot, Business+Life Coach voor inzicht, groei en transformatie.

“Vivienne is een open minded persoon, veelzijdig in wat zij doet en geeft je advies waar je wat aan hebt. Het persbericht dat ze voor me geschreven en verstuurd heeft, had vrij snel resultaat!
Threa Lorist, voormalig webshop eigenaar bij Studio Sanita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.