Westwood’s Tekst & PR

PR & Free publicity

oproep

Westwood’s PR voor free publicity. Speciaal voor vrouwelijke ondernemers, webshop eigenaren en merken die zich richten op de doelgroep vrouwen, moeders, ondernemers of gezinnen, verzorgen wij free publicity. Ik (her)schrijf persberichten en verstuur deze naar relevante redacties van bladen en online media, gericht op vrouwen. Kijk hier voor voorbeelden van mijn persberichten en klanten in de pers.

Prijzen voor persberichten

Ik schrijf of herschrijf jouw persbericht voor 250,- euro exclusief 21% btw. Dat is inclusief publicatie op deze website.

Ik verstuur jouw persbericht voor 250,- euro exclusief 21% btw via mijn eigen perslijst naar alle relevante media in Nederland, gericht op vrouwen en moeders. Dat is inclusief een eigen map in mijn beeldbank, zodat redacties jouw HR beelden kunnen downloaden.

Het gehele pakket van schrijven, versturen, publiceren en de beeldbank inrichten, kost dus 500,- euro.

Korting op PR voor leden van Haar eigen Zaak!

Vrouwelijke ondernemers kunnen lid worden van Haar eigen Zaak! voor 250,- euro / 5 jaar en krijgen dan onder andere 50 euro korting op het complete pakket voor PR & Free Publicity. Zij betalen dus 450,- euro ex 21% btw voor een persbericht, het versturen, publicatie op deze website en het inrichten van de beeldbank. Het lidmaatschap van Haar eigen Zaak! is er voor vrouwelijke freelancers en MKB ondernemers in de zakelijke dienstverlening.

Ook webshop eigenaren en coaches, die al adverteren op mijn site Mamas.nl krijgen dezelfde korting op PR.

Teksten, advertorials & blogs

Westwood’s Tekst

Vivienne Westerhoud is biologe, bedrijfskundige, tekstschrijver en SEO content marketeer.

Vivienne Westerhoud – eigenaar van Westwood’s – verzorgt voor haar opdrachtgevers pakkende SEO teksten voor advertorials en blogs, die aansluiten bij de lezers van de sites binnen ons netwerk. Enkele voorbeelden van teksten vind je hier en hier en hier. De teksten zijn uniek geschreven en behandelen een onderwerp dat past bij de interesse van de lezers. In de advertorial of blog verwerkt zij meerdere links waarvan één naar de website van de adverteerder.
Prijs: 250,- euro exclusief 21% btw inclusief de publicatie op één van mijn online magazines. Check hier al mijn online media initiatieven. Ik verzorg diverse vormen van online adverteren voor mijn klanten.

Wat anderen over mij zeggen

‘Vivienne is een zeer levendig en inspirerend persoon om mee te werken. Mede door haar uitstraling en enthousiasme geeft zij de juiste betekenis aan je PR en Publiciteit.’
Patricia de Groot, Business+Life Coach voor inzicht, groei en transformatie.

“Vivienne is een open minded persoon, veelzijdig in wat zij doet en geeft je advies waar je wat aan hebt. Het persbericht dat ze voor me geschreven en verstuurd heeft, had vrij snel resultaat!
Threa Lorist, voormalig webshop eigenaar bij Studio Sanita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.