Westwood’s Tekst & PR

PR & FFree Publicityree publicity

Westwood’s PR voor free publicity. Speciaal voor vrouwelijke ondernemers, webshop eigenaren en merken die zich richten op de doelgroep vrouwen, moeders, ondernemers of gezinnen, verzorgen wij free publicity. Wij (her)schrijven persberichten en versturen deze naar relevante redacties van bladen en online media, gericht op vrouwen. Kijk hier voor voorbeelden van onze persberichten en onze klanten in de pers.
Prijs: 795 euro exclusief 21% btw.

Teksten, advertorials & blogs

Westwood’s Tekst verzorgt voor haar opdrachtgevers pakkende SEO teksten voor advertorials en blogs, die aansluiten bij de lezers van de sites binnen ons netwerk. Enkele voorbeelden van teksten vind je hier en hier en hier. De teksten zijn uniek geschreven en behandelen een onderwerp dat past bij de interesse van de lezers. In de advertorial of blog verwerken wij meerdere links waarvan één naar de website van onze adverteerder.
Prijs: 100 euro exclusief 21% btw. Wij geven korting bij afname van meerdere teksten en in combinatie met meerdere plaatsingen op onze online media. Wij verzorgen diverse vormen van online adverteren voor onze klanten.

Korting voor leden van Haar eigen Zaak!

Vrouwelijke ondernemers kunnen lid worden van Haar eigen Zaak! voor 150,- euro per jaar en krijgen dan onder andere 100 euro korting op Free Publicity. Zij betalen dan dus 695,- euro ex 21% btw voor een persbericht. Voor meer informatie mail vivienne@westwoods.nl of bel 06 51949755.

Referenties

‘Vivienne is een zeer levendig en inspirerend persoon om mee te werken. Mede door haar uitstraling en enthousiasme geeft zij de juiste betekenis aan je PR en Publiciteit.’
Patricia de Groot, Business+Life Coach voor inzicht, groei en transformatie.

Vivienne is een open minded persoon, veelzijdig in wat zij doet en geeft je advies waar je wat aan hebt. Het persbericht dat ze voor me geschreven en verstuurd heeft, had vrij snel resultaat!
Threa Lorist, voormalig webshop eigenaar bij Studio Sanita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.