Westwood’s Media

Online media voor vrouwen

Online media voor vrouwen. Westwood’s Media wierp zich in 2002 als eerste in Nederland op de online markt voor moeders & balans in werk en privé.

Onze online mediatitels richten zich op vrouwen, moeders en vrouwelijke ondernemers. Belangrijke thema’s in onze online media zijn: werk – ondernemen – flexibel werken – opvoeden – duurzaamheid & fairtrade – gezonde voeding – geluk & balans – vrije tijd – reizen en auto’s.

Wil jij adverteren of samenwerken? Wij denken graag mee over jouw online marketing strategie. Wij schrijven niet alleen artikelen en blogs, maar kunnen ook jouw content marketing plan maken. Neem contact op met Vivienne Westerhoud. Zij heeft 20 jaar ervaring met PR, online tekst, SEO en content marketing.

Moeders, werk & thuis

Online media Mamas

Mama’s online magazine voor moeders met lef! De moeder die aandacht heeft voor de wereld en zichzelf. Haar eigen balans bepaalt, haar dromen uitspreekt en haar doelen nastreeft. De moeder die wil ondernemen, (thuis)werken, zorgen en ontspannen. Kortom, de moeder die durft te leven met haar hart!

Vrouwelijke ondernemers netwerk

Haar eigen Zaak!

Haar eigen Zaak! stelt zich ten doel het succes van vrouwelijk ondernemers te vergroten. Dat doet zij door de zichtbaarheid van haar leden te vergroten. Door publicatie in de ledenlijst, nieuwsbrief en socials. Vrouwelijke ondernemers kunnen lid worden van Haar eigen Zaak! Zij krijgen dan ook toegang tot de besloten Facebook groep, waarin we kennis delen en netwerken.

Vacaturebank voor flexibele banen

9tot3 vacaturebank

De landelijke 9tot3 vacaturebank verbindt werkgevers uit alle sectoren aan hoogopgeleide kandidaten. Deze kandidaten willen hun werktijd in overleg vast kunnen stellen, bijvoorbeeld -deels- onder schooltijd. 9tot3 is er voor zowel fulltime als parttime functies op MBO, HBO en WO niveau, in vast, tijdelijk of freelance dienstverband.

Shoppen voor moeder, kind & thuis

Mamashopt

 Mama Shopt! – voor moeder, kind en thuis. Is dé plek waar moeders inspiratie kunnen opdoen voor het vinden van kinder- en dameskleding, kado’s, woonaccessoires en speelgoed. Maar ook voor leuke uitjes en vakanties. Met mooie aanbiedingen en winacties voor de abonnees.

Dromen & goede doelen steunen

Mamaboom! inspireert haar lezers om hun dromen te verwezenlijken. Leef je droom & bereik je doel, zijn belangrijke thema’s. Door het delen van je eigen droom op deze website, zet je een belangrijke eerste stap op weg naar je doel. Door tien euro over te maken voor het plaatsen van je eigen droom, steun je Stichting Microkrediet voor Moeders. Zo maken wij samen dromen waar!

Vrouw, auto & vrije tijd

Haar auto

Haarauto Haar A.U.T.O. voor vrouw Avontuur . Uitjes . Travel . Ontspanning. Onze doelgroep is vrouw tussen 25 en 100 jaar die van avontuur en gezelligheid houdt. Vrouwen die in hun auto erop uit gaan. Voor een gezellig avondje met vriendinnen, een romantisch weekeindje weg of vakantie met het gezin. Vrouwen houden ook van auto’s. En ze willen er graag af en toe wat nieuwtjes over lezen. Maar ook fietsen, wandelen en het OV zijn goed manieren om op avontuur te gaan.

Duurzaam & eerlijk- Fair Green Goods

Fairgreengoods-homepage

Fair Green Goods is een inspiratie magazine voor iedereen die duurzamer wil leven. Groene, hippe spullen zijn er steeds meer. Maar kent iedereen die al? Steeds meer mensen zijn op zoek naar duurzame alternatieven. Want een betere wereld begint bij wat jij consumeert. Kies je voor eerlijke, duurzame spullen? Dan zet je een belangrijke stap!

Body, mind & soul voor de 40+ vrouw

Happyoni is onze nieuwste site. Met inspiratie over body, mind & soul voor vrouwen tussen 40 en 100 jaar. Over vrouw-zijn, je veranderende lichaam en ontwaakte spiritualiteit. En ja, de letterlijke vertaling van Happyoni is ‘gelukkige vagina’ en daarover giechelen we niet. We nemen onze yoni en onze vrouwelijke kracht serieus. En geluk? Dat maken wij zelf. Door nu eindelijk eens te leren om echt van onszelf te houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.