Video interview & werkboek launch tijdens album release Awake van Mariam

Putten, 13 januari 2022
Music album release Awake van Mariam
Video interview & werkboek launch

Mariam maakt muziek met een boodschap, die helpt bij spirituele groei

Mariam singer songwriter

Mariam maakt muziek. Haar stem klinkt als een engel. En haar muziek bedenkt ze niet, maar ‘komt door haar heen’. Al haar songs hebben een boodschap over liefde en ontwaken. Volgende week lanceert Mariam haar eerste album met de toepasselijke titel Awake. Dan zijn ook het werkboek en de songtekst kaarten verkrijgbaar, die horen bij haar album Awake. Het helpt de luisteraar nog dieper in het ontwakingsproces te komen. De kaarten helpen je herinneren wie je werkelijk bent.


“Mariam schrijft en zingt diep vanuit haar ziel, intens verbonden met de bron. Haar muziek en zangstem raken me diep in mijn eigen hart en ziel. Het werkboek brengt me nog dieper in de ervaring van de muziek.”  
Rosanne Kloeg, Hawaï

De CD release van Mariam’s album Awake zal online plaatsvinden op Mariams Facebook Pagina en in haar Facebook Group van 18 januari 2022 om 16:00 tot en met 22 januari  2022 om 22:00.

Video interview Mariam over haar album Awake

Bekijk de trailer van het interview met Mariam over haar album Awake op de homepage van haar website. Het complete interview zal volgende week tijdens de release beschikbaar komen.

Transformerende muziek

In Nederland maakte Mariam al een korte tour met haar ‘Circle of Song’ optredens. Daarin combineert zij haar muziek met meditatie en gebed. Het publiek ervaart het als energetisch werk, waarbij spirituele gidsen haar bijstaan. Haar nieuwe album Awake is dus niet alleen maar mooie muziek. De woorden en de frequentie waar de muziek je brengt, helpen bij het ontwakingsproces van iedereen die ernaar luistert.

Optreden van Mariam bijwonen? Op Vrijdag 1 april 2022 in het Veerhuis te Varik vanaf 19.30 uur treedt Mariam op voor een kleine groep fans.

Werkboek voor ontwaking

Mariam schreef een werkboek met oefeningen, die passen bij de boodschap van haar muziek.Het helpt haar luisteraars in het ontwakingsproces. De ervaring van de muziek komt nog dieper binnen in de ziel.

Werkboek bij Album Awake van Mariam

Songtekst kaarten

De teksten van Mariam’s songs zijn eenvoudig en tegelijk veelzeggend. De woorden dragen een mooie boodschap voor de wereld en de mensheid. Om deze woorden dieper te integreren maakte Mariam Songtekst kaarten. Mooi vorm gegeven kaarten om neer te zetten in je huis. Zodat je elke dag herinnerd wordt aan het proces dat wij samen met de aarde doormaken. En de plek die jij daarbij in kunt nemen. Door te ontwaken en te zijn wie jij werkelijk bent.

“Mariam is a gate of light & wisdom keeper. Her music surprised and deeply moved me. Because her voice opens a gate to a world where I remember who I truly am.”
Iris Boonstra, The Netherlands

Mariam’s nieuwe album Awake

Een paar jaar geleden riep Mariam in een intens gebed Moeder Maria aan. Een gebed voor de wereld, met de vraag op welke wijze zij zelf een bijdrage kon leveren om deze een betere plek te maken. Mariam hoorde een zachte vrouwelijke stem: ‘Ik kan het niet voor je doen’ zei deze stem. ‘maar ik kan je wel laten zien hoe’. Met deze woorden begon een mooie, opwindende en transformerende reis voor Mariam. Nu deelt zij haar verhaal en haar muziek met de wereld. De afgelopen jaren ging zij met producent Eric van den Brink de studio in. Haar nieuwe album Awake is daarvan het prachtige resultaat.

“Mariam’s unique voice, words and compositions lead me to different layers of existence: earthly, heavenly and all layers in between. It is to dream away with, but also to descend deeper into myself. Her music helps my personal growth.”
Karin Schlüter, The Netherlands   EINDE PERSBERICHT  

Noot voor de redactie Mariam is een Nederlandse singer-songwriter. Haar geboortenaam is Eva van Nieuwburg.

Mariam is beschikbaar voor interviews. Wanneer haar verhaal en muziek je aanspreekt, wil zij graag bijdragen aan je magazine, online- of offline event, podcast, vlog/blog, YouTube kanaal of radio programma. Neem contact op via mariam@mariamagency.com of www.mariamagency.com.

Ben jij journalist of redacteur? En wil jij het gehele album Awake beluisteren en het werkboek bekijken? Neem dan contact op met Mariam.

Klik hier voor Mariam’s portfolio en HR beelden

Dit persbericht is verstuurd op 13 januari 2022 door Westwood’s, Vivienne Westerhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.