PERSBERICHT Hoxton Kids

PERSBERICHT: HOXTON Kids, mooi & handig voor je baby

Baby-lijn HOXTON Kids

PERSBERICHT Hoxton KidsHoxton – een stoere naam én een trendy, artistieke wijk in Londen – was de inspiratie voor het merk Hoxton Kids. Voor mama’s en papa’s die iets bijzonders zoeken. Unieke accessoires waar kinderen zich goed in voelen. Mooie kleuren, hippe ontwerpen en vooral: goede kwaliteit. HOXTON Kids heeft een baby-lijn met luiertassen, aankleedkussenhoezen, fopspeentasjes en hippe slabben. Het design is hip en retro en de vormgeving is afgestemd op gemak. De ideale combinatie voor ouders en hun baby.

HOXTON Baby cocon nestjes

Hoxton cocon nestjesSophie Claes, eigenaar en bedenker van het merk Hoxton Kids: “We zijn vooral trots op onze baby cocon nestjes. Deze zijn bijvoorbeeld in Zweden heel populair. Het geeft je baby een veilig en geborgen gevoel, het is super licht om overal mee naartoe te nemen. De cocon nestjes kunnen in de kinderwagen, box of tussen mama en papa in bed.”
Baby cocon nestjes hebben een afmeting van 45cm x  75cm. Het materiaal is 100% katoen en wasbaar op 30°. De Baby cocon nestjes van Hoxton Kids is bedoeld voor  pasgeboren baby’s in de eerste 6 maanden.

Sjaaltjes om kwijl op te vangen

Hoxton kwijlsjaaltjesDe ‘kwijlsjaaltjes’ van HOXTON Kids zijn super populair en van hoge kwaliteit. De hippe sjaaltjes zijn van zachte, hoogwaardige kwaliteit katoen. Ze zijn zeer geschikt voor baby’s die kwijlen in de periode dat zij hun tandjes krijgen. De kin en de kleertjes van je baby blijven droog door de lichte fleece onderlaag die het vocht absorbeert. De kwijlsjaaltjes dragen comfortabel door het zachte katoen. En doordat de kleertjes droog blijven, hoef je deze minder vaak te wassen. De voorkant bestaat uit hoogwaardig katoen, die vaak gewassen kan worden. De sjaaltjes worden gesloten met klittenband. Ze zijn geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden tot ongeveer 2 jaar. Ze zijn 13cm lang en 36cm breed (halsomtrek 28-33 cm).

HOXTON Kids is exclusief verkrijgbaar bij www.degeleflamingo.nl.

———————————————————————

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie

De Gele FlamingoVoor meer informatie en HR beelden kun je contact opnemen met Sophie Claes via info@degeleflamingo.com of bel met 0032/ 499 53 82 54 (België).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.