Oproep voor interview ondernemer 50+

oproep

Perscontacten

Nerina Vilchez, freelance journalist/tekstschrijver is op zoek naar ondernemers die na hun 50e een eigen zaak begonnen. Ken jij iemand? Of wil je zelf meedoen? Het is altijd goed om mee te doen aan interviews. Het is een voordelige manier om naamsbekendheid te krijgen. Zorg er altijd voor dat je naam, je bedrijf en liefst ook je website duidelijk en foutloos genoemd worden in het artikel. En ga zorgvuldig om met je persrelaties. Als je elkaar eenmaal kent, houd jouw perscontacten dan op de hoogte van nieuws over jouw bedrijf. Let er daarbij wel op dat het aansluit bij de onderwerpen waarover zij schrijven. En zorg dat er nieuwswaarde in zit. Omdat het inspirerend is voor de lezersdoelgroep, of omdat het belangrijk nieuws is waarmee je anderen kunt informeren.

Oproep voor interview

”Voor een serie interviews op EvenCentraal.nl ben ik op zoek naar mensen die, al dan niet gedwongen, voor zichzelf zijn begonnen na hun 50e. Het gaat daarbij om ondernemers die een mkb-bedrijf hebben opgezet en die daar nu een goede boterham mee verdienen. Het interview zal gaan over de start, de successen en de strubbelingen van de ondernemer in kwestie.
De interviews zouden voor 9 december a.s. gehouden moeten worden. Dit kan persoonlijk, telefonisch of via Skype. Ken je iemand of heb je zelf interesse, dan kun je mij mailen via nerina@inmediata.nl.” Nerina Vilchez.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.