PERSBERICHT: Opruimen met Landelijke Los-laat-dag

PERSBERICHT: Landelijke Los-laat-dag 19 maart 2016

Loslaatdag 2016, loslaten geeft ruimte

loslaatdagOpruimen en loslaten! Op 19 maart 2016 vindt de vierde landelijke Loslaatdag plaats. Op 11 locaties in Nederland zijn op die dag workshops die helpen om gemakkelijker spullen los te laten. Dat geeft ruimte in je huis en in je hoofd.

Ruimte waar jij naar verlangt

Initiatiefneemster Yvonne de Bruin van Sloworganizing in Rotterdam: ‘Het is gemakkelijk om je huis te vullen met spullen, om je agenda te vullen met afspraken en om je tijd door te brengen achter je computer. Het is veel moeilijker om die spullen weer los te laten, om ‘nee’ te zeggen tegen uitnodigingen en om niet meteen te reageren op een e-mail of een update op social media. Maar juist die bewuste keuze voor ‘minder’ geeft de rust en ruimte waar zoveel mensen naar verlangen.’ Doe jij mee? We gaan opruimen en loslaten!

Workshops door het hele land

De verschillende workshops van de Loslaatdag zijn op elf locaties bij te wonen. Naast de initiatiefneemster in Rotterdam, kun je terecht in Amsterdam, Bilthoven, Dongen, Goes, Meppel, Nijmegen, Oss, Oosterhout, Utrecht en Velsen. Je bent welkom van 13.30 uur tot 17.00 uur. Op de site www.loslaatdag.nl vind je meer informatie over de workshops in de verschillende steden.

Opruimen? Voor wie is de Loslaatdag?

Iedereen die verlangt naar meer ruimte in het leven, is welkom op de loslaatdag. Want als je dingen en gewoonten loslaat, komt er ruimte. Ruimte om leeg te laten, of ruimte voor iets nieuws.

  • Heb je teveel spullen, maar kun je niet besluiten wat weg mag?
  • Roept elk voorwerp in je huis een schat aan herinneringen op?
  • Zie je in elk ding nog mogelijkheden om het ergens voor te gebruiken?
  • Worden je plannen vaak in de war gestuurd door onverwachte gebeurtenissen?
  • Heb je het druk met alles wat je moet regelen?
  • Vind je veel dingen leuk, maar verlang je ook vaak naar meer rust?

Ontdek op de Landelijke Loslaatdag hoe loslaten je meer tijd en ruimte geeft voor de leuke dingen in je leven. Na deze dag weet je wat loslaten je oplevert en hoe leuk het kan zijn. Het helpt je de eenvoud (terug) in je leven te brengen.

—————————————————————————————————

Noot voor de redactie

Voor meer informatie en HR beelden over de Loslaatdag of Sloworganizing kunt u contact opnemen met Yvonne de Bruin 06 3036 5787 of info@sloworganizing.nl . Of kijk op www.loslaatdag.nl voor meer informatie.

Over Sloworganizing & Yvonne de Bruin

Yvonne de Bruin Yvonne de Bruin is life-organizer en specialist in eenvoud. Sinds 2006 werkt zij als organizer en helpt mensen met opruimen en plannen. Zij geeft online cursussen, workshops en één op één begeleidingstrajecten. In 2010 verscheen haar boek ‘Opgeruimd leven in je huis’, dat zij samen met enneagramcoach Sonja Buijs schreef (ISBN-nummer: 978 90 5877 869 7). Sinds 2013 organiseert Yvonne de Bruin jaarlijks de Landelijke Loslaatdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.