PERSBERICHT Detox en Yoga retraite in Bussloo

Elke maand Detox en Yoga retraite in Bussloo

Detox en YogaDetox en yoga. Het Banyan Centre is gevestigd in Hotel Thermen Bussloo in Voorst. Het Banyan Centre helpt je gezond en krachtig in het leven te staan. Voor wie wil werken aan persoonlijke ontwikkeling en minder stress wil ervaren. In het Banyan Centre vind je inspiratie en stimulans voor een gezond en gelukkig leven. Elke maand kun je deelnemen aan een retraite. Drie dagen sapvasten, yoga, meditatie, workshops en wellness in combinatie met je eigen luxe kamer in Hotel Thermen Bussloo maken dit tot een heerlijk weekend. Richt je aandacht helemaal op jezelf en geef je lichaam en geest rust. Alle aspecten van detoxen en yoga komen aan bod: voeding, leefstijl, rust en beweging.

Stress en gezondheid

Iedereen krijgt gifstoffen binnen via bespoten voedsel, chemische toevoegingen in eten, cosmetica, luchtvervuiling en medicijnen. Ook stress verzuurt het lichaam. Als er meer gifstoffen binnenkomen dan je lichaam kan verwerken kunnen er allerlei klachten ontstaan, waaronder vermoeidheid en spijsverteringsproblemen.

Vasten en ontgiften

Je volgt een sapvast- of mildvastprogramma met speciaal samengestelde en vers bereide sappen boordevol vitamines en mineralen. Je krijgt een afbouw- en opbouw programma voor thuis, zodat je het maximale resultaat uit deze dagen haalt. Yoga en ademhalingsoefeningen ondersteunen de afvoer van afvalstoffen waardoor je lichaam tot rust kan komen. De yoga sessies zijn opgebouwd uit een Yin-Yang combinatie. Naast de fysieke voordelen ondersteunt yoga ook een mentaal detox effect waardoor het makkelijker wordt inzicht te krijgen in wat je belemmert om voluit van het leven te genieten.

Verblijf en extra’s

YogaTijdens de Yoga & Detox weekenden verblijf je twee nachten in je eigen luxe kamer in het mooiste wellnesshotel van Nederland: Hotel Thermen Bussloo. Je hebt elke dag toegang tot meer dan 25 wellnessfaciliteiten. Het hotel ligt aan een meer en in de bossen die het hotel omgeven, kun je mooie wandelingen maken om te genieten van frisse lucht en de natuur. Deelnemers aan deze weekenden kunnen zich verheugen op sapvasten, yoga, twee workshops over voeding, yoga en detox, wellness & wandelen.

Meer informatie en inschrijven www.banyancentre.nl.

Docenten

Banyan CentreDe docenten die je op de Yoga en Detox weekenden begeleiden zijn Ireen Kurvers en Mirjam de Hoon. Ireen is gecertificeerd detox-coach, yogadocent en psychomotorisch therapeut. Verder reist zij het hele land door om kinderen aan het dansen te krijgen vanuit haar achtergrond als choreografe en danseres. Mirjam is internationaal gecertificeerd Vinyasa yogadocent. Zij volgt veelvuldig trainingen van (inter)nationaal bekende yoga leraren. Daarnaast houdt zij zich bezig met mindfullness, meditatie, Ayurveda en bewuste voeding.

Kijk hier voor data, prijzen en  aanmelden.

—————————————————————————————————

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie

Voor meer informatie en HR beelden over de Detox en Yoga retraite kunt u contact opnemen met  Mireille de Haas via Mireille@banyancentre.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.