PERSBERICHT Iyengar Yoga retraites voor lichaam & geest

Iyengar Yoga retraites voor lichaam en geest

Iyengar Yoga AmsterdamYoga heeft de laatste jaren in Nederland sterk aan populariteit gewonnen. In ons drukke leven zoeken we massaal naar rust. Rust, maar ook beweging voor onze gezondheid. We sporten ons een ongeluk in de sportschool, maar wat is nu de beste manier om lichaam en geest in balans te brengen? Yoga staat erom bekend dat het goed is voor je lichaam. Goed voor balans in je lijf. Bij de beoefening van de diverse Yoga houdingen, de zogenaamde Asana’s, gebruik je al de spieren in je lichaam. Het maakt je spieren sterk en lenig en heeft ook een positieve werking op al je organen. Dat is al best veel. Maar er is meer aan Yoga.

Lichaam en geest

Yoga AmsterdamAls je een echt goede yogaleraar treft zoals Asaf Hacmon van LiveYoga in Amsterdam, dan ontdek je hoe compleet de beoefening van de Iyengar Yoga is. Asaf Hacmon combineert de houdingen met meditatie oefeningen. Diepe ontspanning en ruimte voor inzichten in je dagelijkse leven en diepe bewustzijn, zijn het gevolg. Als je een goede leraar treft, is yoga dus veel meer dan gezond bewegen. Het brengt persoonlijke ontwikkeling op gang en geeft rust en ruimte in je drukke leven. Balans voor lichaam en geest dus, zoals yoga bedoeld is.

Asaf Hacmon & LiveYoga Amsterdam

Asaf HacmonAsaf is een ervaren Iyengar Yoga docent. Hij is in het bezit van het ‘Intermediate Jr. III’ diploma en lid van het examencomité van de Iyengar Yoga Vereniging Nederland. Als jarenlange ‘ontdekkingsreiziger’ van lichaam en geest, ontving Asaf zijn eerste yoga les in 1998. Sinds die tijd is zijn passie voor yoga ontembaar. In de afgelopen 17 jaar heeft Asaf vijf keer een bezoek gebracht aan India. Daar heeft hij onder verschillende docenten verscheidene spirituele disciplines bestudeerd voordat hij zijn grote liefde voor Iyengar Yoga ontdekte en vervuld werd door de schoonheid en rijkdom van deze methode. Zijn wijsheden geeft hij met veel liefde en geduld aan zijn leerlingen door.

Iyengar Yoga lessen & retraites

Wil je zelf ervaren wat Iyengar yoga kan brengen voor jouw lichaam en geest? Asaf Hacmon geeft les op zijn yogaschool LiveYoga in Amsterdam aan de Celebesstraat 6. Kijk hier voor het lesrooster. LiveYoga organiseert ook retraites in binnen- en buitenland. Zoals de Iyengar Yoga & Wellness Retraite met Asaf Hacmon in hotel Thermen Bussloo van 11 t/m 13 november 2016. Of wil je liever over de grens de lessen volgen? Reis dan naar de Algarve in Juni 2016 voor een of twee weken met Asaf Hacmon en geniet gelijk van het aangename klimaat en een relaxed vakantiegevoel.

EINDE PERSBERICHT

———————————————————————————————————–

Noot voor de redactie
:

Voor meer informatie en HR beelden kun je contact opnemen met Asaf Hacmon van liveYoga – Iyengar yoga shala amsterdam, Celebesstraat 6, 1094 EJ, Amsterdam. Phone: 020-753-0480. email: info@liveyoga.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.