PERSBERICHT: Nieuwe generatie natuurlijke haarverf voor thuis

Nieuwe generatie natuurlijke haarverf voor thuis

persberichtpersberichtHaarverf voor thuisgebruik is nu online te koop bii WECOLOUR, de webshop met professionele haarverf, zo puur mogelijk. WECOLOUR is een bijzonder mooi en puur product van Nederlandse bodem. De natuurlijke haarverf werd ontwikkeld door een kappersfamilie in samenwerking met Italiaanse experts op het gebied van haarkleuring. In Nederland verft 60% van de vrouwen haar haar. Zeven procent van deze vrouwen is echter allergisch voor de gangbare haarverf merken. De haarverf van WECOLOUR bevat juist niet die bestanddelen die giftig zijn of vaak een allergische reactie veroorzaken.

Natuurlijke keuze met 100% grijsdekking

Bij de ontwikkeling van de haarverf van WECOLOUR zijn zoveel mogelijk giftige bestanddelen vervangen door mildere middelen. Zo bevatten de producten van WECOLOUR geen ammonia, geen PPD, geen parabenen, geen resorcinol en geen SLS. Behalve de negatieve effecten op de gezondheid, zijn deze bestanddelen, die in de meeste andere haarverf producten voorkomen, ook voor het haar zelf niet goed. WECOLOUR komt nu dus met een alternatief. Zo min mogelijk schadelijke effecten op het haar en toch voor 100% grijsdekking. Een natuurlijke keuze voor optimaal resultaat!

Online de juiste kleur kiezen

Hoewel je thuis eenvoudig je haar kunt verven, valt het niet altijd mee om de juiste haarverf en kleur te vinden. Via de kleurentool op Wecolour.com kun je gemakkelijk de juiste kleur ​kopen. In 7 stappen weet je precies welke kleur bij jou past en het resultaat mag er zijn. Doordat de haarverf milder is voor het haar met een ruime dosis pigment, is het resultaat een schitterende glans met diepe kleuring, die lang mooi blijft.

De onderneemster achter WECOLEUR

Marije de Jong, onderneemster achter deze online winkel van WECOLOUR: “Steeds meer vrouwen kleuren hun haren thuis. Het is een stuk voordeliger dan bij de kapper. Professionele haarverf voor thuisgebruik, die je online kunt bestellen, was er nog niet in Nederland. En al helemaal geen producten van goede, natuurlijke kwaliteit. Het is een kans, die ik niet voorbij kon laten gaan.”

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie
Voor meer informatie of HR beelden, kun je contact opnemen met Marije de Jong van WECOLOUR via 06 – 20642800 of per e-mail marije@wecolour.com.
www.wecolour.com

WINACTIES & REVIEWS
Voor het beschikbaar stellen van proefpakketjes of het organiseren van een winactie voor de lezers staan wij altijd open. Mail je voorstel naar marije@wecolour.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.