Oproep journalist AD over geld & geluk

journalistOproep journalist voor een interview in AD Magazine. Voor de wekelijkse rubriek Geld & Geluk. Journalisten kunnen via vivienne@westwoods.nl oproepen plaatsen op deze site van Westwood’s Media & PR. Als de oproep aansluit bij onze doelgroep vrouwelijke ondernemers, plaatsen wij de die op haareigenzaak.nl. Als de oproep aansluit bij de groep ‘moeders‘, plaatsen wij deze op mamas.nl.

Ondernemers willen publiciteit

Omdat ondernemers graag publiciteit willen voor hun bedrijf, zullen zij meestal graag meewerken aan een interview. Via deze site en die van het landelijke online netwerk voor vrouwelijke ondernemers Haar eigen Zaak! houdt onze doelgroep de oproepen van journalisten in de gaten. Wij delen de oproepen gratis in ons netwerk van sites, nieuwsbrieven en social media, zolang het gaat om de geschreven pers. Wij doen dat om vrouwelijke ondernemers te helpen groeien met hun bedrijf. En daarvan is een goede relatie met de pers een belangrijk onderdeel. Lees snel verder voor de oproep van journalist Anne Bonthuis voor AD Magazine!

Publiciteit: Oproep journalist AD over geld & geluk

Voor een interview in AD Magazine over geld en geluk is journaliste Anne Bonthuis doorlopend op zoek naar stellen, die mee willen werken aan een interview over geld & geluk. Haar oproep luidt: ‘Wie is of kent een leuk stel voor de mooie rubriek Geld&Geluk in AD Magazine? Het interview zal gaan over jullie visie op geld en geluk. Denk aan het (financiele) reilen en zeilen thuis, werk, successen, dromen, tegenslag, bezuinigen, genieten, ondernemen. Er worden ook mooie foto`s gemaakt van jullie samen. Geld&Geluk is een populaire rubriek onder lezers, die wekelijks in het magazine verschijnt. Ik ben op zoek naar stellen uit heel Nederland. Mailen kan naar info@annebonthuis.nl. Als je wilt stuur ik je een voorbeeld toe.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.