PERSBERICHT SOS Naambandjes van Goedgemerkt

SOS Naambandjes van Goedgemerkt

SOS naambandjesKinderen zijn avontuurlijk. Ook al houd je ze goed in de gaten, de nachtmerrie van iedere ouder is dat je je kindje kwijt raakt op het strand, de camping, bij het boodschappen doen of in het pretpark. Om te voorkomen dat je je kindje kwijtraakt heeft Goedgemerkt speciaal hiervoor nu het SOS Naambandje.

Personaliseer je eigen SOS Naambandje

SOS naambandjes van GoedGemerktDe SOS Naambandjes van Goedgemerkt zijn verkrijgbaar in 6 hippe kleuren en in 3 verschillende maten. Daarnaast zijn deze naambandjes waterbestendig, duurzaam en oersterk. Er is volop ruimte om allerlei informatie op te graveren. Denk hierbij aan je naam en telefoonnummer, allergie of je bloedgroep en kies uit één van de 23 leuke merkjes. Maak het bandje zoals jij het wilt. Zo kunnen grotere kinderen er bijvoorbeeld voor kiezen om er de naam van hun idool op te zetten of van hun favoriete voetbalclub zoals ‘AJAX fan 4-ever’.

SOS Naambandje

•   Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren (rood, blauw, turquoise, roze, groen en oranje)

•   Kies uit verschillende lettertypen en voeg één van de 23 leuke merkjes toe.

•   3 verschillende maten (14cm, 16cm en 18cm)

•   2 tekst invoerregels (bijvoorbeeld naam en telefoonnummer)

•   Voor € 7,95

Over Goedgemerkt, specialist in labels

Na het verliezen van allerlei spullen is moeder Anouk van Schaardenburg in 2002 met Goedgemerkt.nl, specialist in labels, vanuit huis begonnen. “Ja, ik was de eerste op de Nederlandse markt.” Ze vond een makkelijke, leuke en praktische manier om alle spullen te merken met kleurrijke labels. Inmiddels werkt Anouk niet meer alleen en ook niet meer vanuit huis. Het is hard gegaan met Goedgemerkt, inmiddels zie je de kleurrijke labels overal en is er ook een aantal andere leuke producten bij gekomen, zoals naamplaatjes en deze handige hippe SOS naambandjes.

EINDE PERSBERICHT

———————————————————————————————————–

Noot voor de redactie
:

Voor meer informatie en HR beelden kunt u contact opnemen met Olaf via info@goedgemerkt.nl of bellen naar 033 44 80 293.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.