Persbericht: Zelfliefde? Ja hallo, hoe moet dat dan?

Persbericht

Amstelveen, 20 juni 2019

Zelfliefde? Ja hallo, hoe moet dat dan?

Met de praktische gids van de nieuwe
Amerikaanse sensatie Teal Swan: Go Beyond

NIEUW boek van Teal Swan in het Nederlands vertaald!
Go beyond — Hoe ik uit de schaduw van mijn leven stapte, en wakker werd in liefde voor mezelf

Persbericht ZelfliefdeTeal Swan vertelt in haar boek Go Beyond eerst haar levensverhaal. Zij werd 13 jaar misbruikt door een sekteleider, uit wiens handen ze op 19-jarige leeftijd wist te ontsnappen. Vanuit haar wanhoop creëerde ze langzaam maar zeker een weg naar het licht. En zij dook uiteindelijk op uit de duisternis in de dageraad van zelfliefde. De rauwe intensiteit van haar verhaal grijpt je aan. Dat verhaal heeft een belangrijke functie. Het laat je beseffen dat waar je ook vandaan komt, de weg naar zelfliefde voor iedereen mogelijk is.

Hoe kun je leren van jezelf te houden?

Zelfliefde is een mooi begrip. Het belangrijkste wat je kunt doen voor een gelukkig leven is houden van jezelf. Maar wat als je dat nooit geleerd hebt? Als je gewend bent vooral liefde te geven en te bedelen om de liefde van de mensen om je heen? Teal vertelt je in het tweede deel van haar boek op een no-nonsense manier hoe dat werkt. Zij geeft praktische oefeningen om van lijden naar jouw eigen healing te komen. Met deze uitgebreide toolkit voor complete zelfliefde helpt zij de lezer ook wakker te worden in liefde voor zichzelf.***

De toolkit voor complete zelfliefde. Teal Swan leert je wat het betekent om van jezelf te houden – en hoe jij daar ook komt. Wat je startpunt ook is.

***

Praktische gids voor zelfliefde

In 29 hoofdstukken vol bevrijdende inzichten, geeft Teal Swan je ingrijpende tools om niet alleen jouw eigen leven te helen, maar om daadwerkelijk te ontwaken in diepe liefde voor jezelf. Als je daar eenmaal bent, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn…
Om de essentiële oefeningen in dit boek makkelijk toepasbaar te maken, komt dit boek met ruim 30 worksheets, 2 meditaties, en een prachtige, indringende healing video van Teal Swan. (30 minuten, Nederlands ondertiteld). Kijk hier voor meer informatie.

Go Beyond is de Nederlandse uitgave van Palaysia Productions | ISBN  9789492412324 | inclusief worksheets, video’s en gratis frequency cards | Verkoopprijs 24,50 Euro | Verkrijgbaar bij alle boekhandels en via Bol.com en sunshineforthesoul.com

Wat anderen zeggen over Go Beyond

Wat een ongelooflijk boek, ik ben echt blown away van de diepgaande inzichten van deze jonge vrouw. Zelfs met alles wat ik al gedaan heb, heeft het toepassen van de (grote hoeveelheid!) dingen in dit boek mij diep verrijkt. Een absolute aanrader voor iedereen die vérder wil op het pad van het hart!
– Edith Hagenaar, bestseller auteur

Misschien wel het belangrijkste boek dat je ooit zult lezen. – Maxime Perly

Verbluffend. Doe jezelf een plezier en lees dit boek! – Candace Weller
Het komt zelden voor dat ik elke letter van een boek wil lezen. Teal grijpt me met haar schokkende verhaal en voert me naar het besef dat diepe zelfliefde voor iedereen mogelijk is. De belofte is groot. Zo’n verandering is doodeng. Maar Teal trekt mij over de streep. Voorbij de ‘ja, maar…’. Op weg naar Zelfliefde.
– Vivienne Westerhoud, mamas.nl
——————————————————————————————–

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie

Voor meer informatie en het aanvragen van een recensie exemplaar kun je contact opnemen met Vivienne Westerhoud via vivienne@westwoods.nl van Westwood’s Tekst & PR.

Specificaties van Go Beyond

Oorspronkelijke titel: Shadows Before Dawn
Go Beyond is een uitgave van Palaysia Productions
Nederlandse uitgave eerste druk juni 2019
ISBN  9789492412324
Paperback 288 pagina’s plus worksheets, video’s en gratis frequency cards
Verkoopprijs 24,50 Euro. Verkrijgbaar bij alle boekhandels en via Bol.com ensunshineforthesoul.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.