PERSBERICHT De hartverwarmende harten van HartenEnZo

Persbericht webwinkel

Kunstenares Daniëlle Koninkx maakt unieke harten met hart en ziel. De harten zijn handgemaakt van diverse materialen en vooral mooie, kleurrijke kralen. Ze zijn bedoeld om als sieraad aan de muur te hangen. Zodat je er elke dag van kunt genieten. De bijzondere harten zijn te koop in de webshop HartenEnZo.nl.

Symbool van liefde

HartenEnZoJe zult maar zo’n mooi hart van HartenEnZo krijgen, dan staat zo’n hart echt symbool voor jullie relatie of een gelegenheid. Denk aan ‘ik hou van jou’, een geboorte, een huwelijksjubileum, een afscheid, een vriendschap, of een ‘dankjewel’. Iedere keer als je naar het hart kijkt voel je dat moment of die herinnering en krijg je een warm en blij gevoel. Dit soort figuurlijke kacheltjes heeft ieder mens nodig. HartenEnZo levert die in de vorm van harten.

Harten en kettingen

unieke kettingenNaast harten maakt Daniëlle objecten en eenvoudige, draagbare kettingen. Hoe eenvoudig ook, het bijzondere is dat ze uniek gemaakt zijn en van de eenvoudigste outfit iets bijzonders maken. Door de diversiteit aan kleur in elk ontwerp, past een ketting van HartenEnZo op bijna iedere outfit.

Online, in de winkel en op maat

Hart van sieradenOp afspraak kun je een hart of zo komen bekijken in Delfgauw. HartenEnZo werkt ook in opdracht. Wil je een herinnering aan je oma of moeder of wil je andere dierbaren terug zien in een hart van HartenEnZo? Van oude sieraden die niet meer gedragen worden maakt zij graag een sieraad voor aan de muur in de vorm van een hart. Of zij verwerkt ‘oude’ kralen in een nieuwe ketting. Wat betreft de kettingen kun je ook aangeven welke kleurtinten je graag wilt. De harten van HartenEnZo zijn op dit moment ook te koop bij woonwinkel NISHA, Wittevrouwenstraat 42, in Utrecht.

Wat doen de harten?

De mensen die tot nu toe een hart kochten van Hartenenzo.nl, zijn er nog steeds blij mee. Dit zijn de reacties:

  • “De toewijding, de liefde voor het materiaal zie je terug in dit prachtige hart. Ik raak er niet op uitgekeken.”
  • “Zo dierbaar en trots om zo’n Hart aan je muur te hebben. Het is een klein maar zeer mooi sieraad voor aan de wand, iets waar je iedere dag met volle verwondering naar kijkt. Dat komt niet alleen door de mooie kleuren maar ook omdat het Hart met veel liefde gemaakt is.
  • “Een prachtig hart dat met aparte materialen en met veel liefde is gemaakt. Een waar sieraad voor aan de muur. We genieten er echt elke dag van”.

Over Hartenenzo

webwinkelKunstenares Daniëlle Koninkx maakt de harten recht uit haar hart. Zij is de afgelopen 10 jaar full time moeder geweest en is vorig jaar februari haar eigen webwinkel HartenEnZo.nl begonnen. Daniëlle: ‘’HartenEnZo is ontstaan uit een passie voor kleur, sieraden, harten, bloemen, sfeer, materialen en mooie dingen. En ook vanuit de enorme behoefte om in mijn eigen kracht te gaan staan en vanuit die kracht te gaan werken, want daar zit mijn energie. ‘Volg je hart’ is daarom de achterliggende gedachte van HartenEnZo. Die energie voelen mensen als zij naar mijn harten kijken.’’

—————————————————————-

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie
:

Noot voor de redactie
:
HR beelden vind je via deze link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daniëlle Koninkx van Hartenenzo.nl via telefoon 0031 6 242 00 965. Of mail naar info@daniellekoninkx.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.