Hippe zomerklompen, met passie en vakmanschap gemaakt

studio sanita klomplaarzenPERSBERICHT
Studio Sanita
is een webwinkel met meer dan 40 modellen klompen, klomplaarzen en instapklompen. Van het funky merk Sanita zijn er modellen in verschillende kleuren. Studio Sanita richt zich op mannen, vrouwen en kinderen die fashionable, professionele of vrijetijdsklompen zoeken.

Hippe zomerklompen

Ook de zomermodellen zijn weer om van te smullen! De klompen van dit gerenommeerde Deense merk worden gedragen door miljoenen mensen over de hele wereld. Ze worden met passie voor goed vakmanschap gemaakt. Met hoogwaardige materialen. De modellen zijn divers van tijdloos tot modieus en geven comfort aan gezonde voeten. Het zijn klompen en laarzen met een originele Studio Sanita klompslippersauthentieke stijl. Elegante ontwerpen en dat voor een zeer betaalbare prijs.

Over Studio Sanita

Threa Lorist, de eigenaresse van Studio Sanita, streeft perfectie na tot in elk onderdeel van haar bedrijf. Optimale service, de perfecte pasvorm tot het feestelijk verpakken van de bestellingen. Met Studio Sanita voldoet zij aan de stijgende vraag naar hippe klompen voor het hele gezin. Inmiddels is Studio Sanita de grootste online specialist geworden op het gebied van Sanita Footwear.
[herzien december 2018] Inmiddels heeft Threa Lorist Studio Sanita verkocht. De klompen zijn dus nog steeds te koop!

*Einde persbericht*

Noot voor de redactie:
Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij Studio Sanita. E-mail info@studiosanita.nl of via telefoonnummer 06-46004149. HR beelden vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.