Hét boek over natuurlijke schoonheid voor elke vrouw

PERSBERICHT

Cover supersoulbeautyfood

Natuurlijke schoonheid

Eva van Nieuwburg presenteert haar nieuwe boek. Super Soul Beauty Food op het evenement Ladies Lef. Op 1 en 2 november 2014 in Eindhoven.

Puur natuur schoonheidsideaal voor elke vrouw

In haar boek Super Soul Beauty Food neemt Eva je op persoonlijke, soms ontroerende wijze mee in de wereld van Beautyfood, Soulfood en Superfood. Ze inspireert je met simpele technieken. Zij helpt je jouw eigen unieke schoonheid te zien. Je eigenwaarde en jouw zelfvertrouwen te vergroten. Dat doet zij door actuele kennis en heerlijke recepten  met je te delen. Zo kan elke vrouw met eenvoudige aanpassingen in haar levensstijl, op natuurlijke wijze haar unieke schoonheid naar boven halen.

Eva van Nieuwburg: “Ik geloof niet in het schoonheidsideaal, ik geloof dat de schoonheid die in iedere vrouw aanwezig is zichtbaar gemaakt kan worden.”

Eva van NieuwburgOver Eva

Eva van Nieuwburg is internationaal geschoold voedingsdeskundige en oprichtster van www.age-well.nl. Zij is bovendien moeder van drie kinderen. Ze gebruikt haar kennis als voedingsdeskundige en haar ervaring op het gebied van het ontwikkelen van eigenwaarde en zelfvertrouwen om anderen te inspireren. Zij doet dat op een constructieve manier om anderen te helpen het beste uit zichzelf en uit het leven te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.